Testimoniale

Testimoniale

”Succesul nu se întâmplă pur și simplu. El presupune determinare, consecvență, exercițiu și, de cele mai multe ori, curajul de a o lua de la 0. Cred că greutatea acestei cărți va rezulta exact din acest tip de know-how. Cumva, cartea aceasta ”îți șoptește” prin prisma experiențelor trăite deja de alți antreprenori, cum să îți găsești echilibrul și să te ridici, atunci când business-ul ți-o cere.
Marcu

Marcu Elena

Volumul Eșecuri de Succes este un dar oferit nouă, tuturor celor care simt că mai pot face ceva însemnat pentru (și în) România!
Mark

Mark Lukács

O carte care va schimba mediul antreprenorial din România!
Posteuca

Posteuca Silviu

Cartea Eşecuri de Succes Ale Antreprenorilor Români este un manual de referinţă pentru orice antreprenor aflat la început de drum care îşi doreşte să înveţe din greşelile celor care au deja, una sau mai multe afaceri de succes.
Roman

Roman Adriana

Îmi place la nebunie sa aflu eșecurile prin care au trecut brandurile de succes din Romania. O carte foarte inspirațională!
Pop

Pop Marcel

Fiecare dintre noi ne-am întrebat măcar o dată în viață dacă există o formulă universal valabilă pentru succes. Se pare că el nu are reguli, dar poți învăța din eșecuri.
Laura

Laura Sarca

Sunt foarte puține cărți cu adevărat bune publicate în România pe segmentul business. Aceasta carte este, probabil, una dintre cele mai bune! Vă recomand din toată inima să faceți din aceasta un manual de studiu!
Soares Szasz

Soares Szasz Lorand

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!